måndag 12 september 2011

Jag har för mycket att göra...

för att hinna uppdatera här tyvärr :(
Men jag ska verkligen försöka bli bättre på det! lovar!

Helgen har spenderats med god mat, trevliga människor, bio, bar och inköp av ny telefon.
Ni som känner mig vet ju att jag Alltid har varit emot iphone och andra smartphones, kan dock bero på min brist på teknisk kunskap...ehehmm.
Dock så var det inte inplanerat att jag skulle köpa ny telefon nu, utan det var min lillasyster som flyttat till stockholm som behövde telefon och abonnemang.
Och sån "tur" som vi hade så fick vi ett schysst pris osv osv....jag börjar tro att jag har nån bokstav eller nått för min omedelbara reaktion var; HJÄLP! men jag ska ju inte ha nån ny telefon, och ni som vet att jag hade en gammal nokia från stenåldern så förstår min otekniska dödsförskräckta reaktion haha.

Sagt och gjort, jag skulle på plats gå från Danielasominteskullehanånnymobil till att behöva välja VILKEN av alla mobiler jag skulle ha på typ en kvart?!! fatta vilken press...

Jag frågade, klämde och kände....funderade och kom fram till att det fick bli en iphone, mest för att det var enklast.
Så nu kommer jag att hamna i facket: "iphone-nörd" eftersom jag redan är helt såld på alla appar och funktioner :)

Maten som har intagits har varit libanesisk, libanesisk och lite mer libanesisk.
Jag lagade hommus (kikärtsröra), baba ghanouge (aubergineröra), labne bel toum (kryddad yoghurt), muhammara (kryddad paprika puré), cremé toum (vitlökscréme) och fattoush (grönsallad med mynta, persilja m.m)
Till det gjorde jag kycklingspett med libanesisk marinad, jag kan lova er att om jag äter samma mat i 3 dagar i rad så är det riktigt gott!
Dock är det kanske mer g.i än lchf, eftersom det är lite bönor och nötter och ganska låg fetthalt (hittade ingen turkisk yoghurt med mer än 10% fett)

Lite bilder...


Mumma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar